historiedienstendoehetzelfpakketlinkscontact
 
 
Algemeen
  Filosofie
  Waarom?
  Duur?
   
   Met alle respect voor aanbieders van verzekeringsprodukten via het internet, de supermarkt, boekwinkels of andere balie-organisaties, vinden wij, dat je alleen kunt adviseren wanneer je volledig op de hoogte bent van de persoonlijke situatie van de relatie.
Dat kan in onze optiek alleen maar bij u thuis en wij willen u daarbij graag in de ogen kunnen kijken.

Bij ons bent u niet een van de velen, u bent uniek, en niet geschikt voor  collectiviteiten. Maatwerk is onze specialiteit.
70 jaar marktkennis!
Daan Platter 1918-1992 begon in 1947 op de fiets als bode bij de NV Levensverzekerings-maatschappij de Utrecht (later Amev, thans ASR) wekelijks premies op te halen en polissen af te sluiten.
onze historie>>
Voor u geselecteerde financiele instellingen
Op basis van prijs en kwaliteit hebben wij maatschappijen en producten voor u geselecteerd want:

Er zijn veel valkuilen op het internet.
Een lage premie betekent veelal problemen bij schade.
Door de concurrentie wijken de kostenstructuren van verzekeraars nauwelijks van elkaar af, dus bij een lage premie wordt er gewoon minder, of minder vaak uitgekeerd.
De kleine lettertjes! Ons vak!

Vergelijkingssites zijn opgebouwd aan de hand van een aantal veel voorkomende factoren. Uw persoonlijke situatie vraagt bijna altijd om meer specialisme. Precies wat wij u kunnen bieden.
Ook waarschuwen wij graag voor de 'lage renteaanbiedingen' bij hypotheken, dit vertaalt zich vrijwel altijd in slechtere voorwaarden en ergernis over de service.
Wij leggen het u graag uit.


Platter-Schoo FD - Arnhemseweg 41 - 6991 DK Rheden - Tel: 026-4954279 - info@platter-schoo.nl
KvK 09045465 - BTW nr. NL.00.99.18.784.B.01 - IBAN NL59 INGB 0000 9432 53 INGBNL2A