historiedienstendoehetzelfpakketlinkscontact
 
 
  Algemeen
Filosofie
  Waarom?
  Duur?
   
   Onze bedrijfsfilosofie vinden we terug in de Landrover. Karaktervol, robuust, geen overbodige luxe en buitengewoon betrouwbaar onder alle omstandigheden. En. een model, dat meer dan 70 jaar bestaat, steeds weer aangepast aan de tijd, en de verbeterde technieken.

En dat is nou precies wat wij als kantoor voor u willen zijn. Meer dan 70 jaar begeven wij ons in de markt van assurantiebemiddeling. Meer dan 70 jaar zijn wij dan ook betrokken bij onze relaties. De tijden veranderen, zo ook de benaming van ons vakgebied.

 

Waarom een intermediair?
Door onze vakkennis, jaren van ervaring en onze maatschappij-kritische opstelling zijn wij in staat adviezen te verstrekken die u op tijd laten inspelen op actuele ontwikkelingen.
lees meer >>

"Financiele Dienstverleners" is de nieuwe term. Echter, wij doen al meer dan 70 jaar niet anders, alleen noemde men het beroep assurantietussenpersoon.

Wat ons betreft is er dus niets veranderd. Wel aan verandering onderhevig zijn de fiscale- en sociale wetten in ons land, mede door de invloed van de Europese eenwording.Hier op inspelen en mee omgaan vraagt veel ervaring. Een brede maatschappelijke interesse, sterke sociale betrokkenheid en een actieve vakstudie stelt ons in staat uw belangen goed te behartigen.

Vakbekwaam en waakzaam.


Platter-Schoo FD - Arnhemseweg 41 - 6991 DK Rheden - Tel: 026-4954279 - info@platter-schoo.nl
KvK 09045465 - BTW nr. NL.00.99.18.784.B.01 - IBAN NL59 INGB 0000 9432 53 INGBNL2A