historiedienstendoehetzelfpakketlinkscontact
 
 
  Algemeen
  Filosofie
  Waarom?
Duur?
   
   Door de ingewikkelde, maar unieke provisiestructuur, kunnen minder profijtelijke werkzaamheden afgedekt worden door werkzaamheden waar hogere verdiensten aan vastzitten.

Het is zowel uw belang, als ons belang het totale verzekeringspakket in een hand te leggen. U voorkomt dubbele verzekering, ofwel hiaten in het pakket.
En voor ons geldt, dat juist het totaal van alle verzekeringen de vergoeding maakt. In de premie zit onze provisie. De verzekeringsmaatschappijen geven geen reductie, wanneer u zich zonder intermediair meldt.

 

Waarom een intermediair?
Door onze vakkennis, jaren van ervaring en onze maatschappij-kritische opstelling zijn wij in staat adviezen te verstrekken die u op tijd laten inspelen op actuele ontwikkelingen.
lees meer >>

Wij ontvangen van de maatschappij(en) waar uw contract gesloten is een kostenvergoeding (provisie) die onderdeel vormt van uw premie.
Eventuele extra diensten worden, in overleg met u, op basis van een uurtarief aan u gefactureerd.
Voor extra diensten is er voor particulieren in loondienst ook de mogelijkheid van een Financieel Abonnement tegen een vast maandelijks tarief

Een belangrijk deel van de vergoeding gaat zitten in de kosten van bedrijfsvoering, waaronder de automatisering (de computer gaat hooguit 2 jaar mee, de software wordt continu aangepast), cursussen, vakstudie en externe expertise. Om scherp te kunnen blijven moet het intermediair wel investeren. Wat rest is voor de ondernemer.

Het systeem van provisies kent zijn vrijheden, en aanlokkelijkheden, maar een zichzelf respecterend intermediair zal hiervan nooit misbruik maken.

Wij willen de klant altijd recht in de ogen blijven kijken.


Platter-Schoo FD - Arnhemseweg 41 - 6991 DK Rheden - Tel: 026-4954279 - info@platter-schoo.nl
KvK 09045465 - BTW nr. NL.00.99.18.784.B.01 - IBAN NL59 INGB 0000 9432 53 INGBNL2A