historiedienstendoehetzelfpakketlinkscontact
 
 
  Algemeen
  Filosofie
Waarom?
  Duur?
   
   Waarom zou u het wiel opnieuw willen uitvinden?
Met alle respect, maar wanneer u zelf gaat shoppen bij de diverse verzekeraars, dan mist u de kennis, ervaring en slagkracht die wij u te bieden hebben.

Onze kennis is opgebouwd uit een vakstudie van enige duizenden pagina's, welke papierberg elke dag nog weer groeit, naast onze praktijkervaring van meer dan 70 jaar. Richting verzekeraar kennen wij het klappen van de zweep. Wij herkennen binnen de verzekeraar onmiddellijk de ervaren medewerker. Wij hebben een heel netwerk opgebouwd van mensen die ons kunnen ondersteunen.

 

Bedrijfsfilosofie vs Landrover
Karaktervol, robuust, geen overbodige luxe en buitengewoon betrouwbaar onder alle omstandigheden.
onze bedrijfsfilosofie >>

Vrijwel dagelijks staan verzekeringsmaatschappijen en verzekerden bij de rechter tegenover elkaar, ieders gelijk te halen. In onze adviespraktijk is zoiets nog nooit voorgekomen.

Het vergelijken van prijs en kwaliteit van het verzekeringsprodukt is een enorme klus. Onze automatisering is hierop ingesteld.

Wanneer er verzekeringsmaatschappijen zijn, die de verzekerden de indruk willen geven te kunnen volstaan met een te lage premie, dan mag u van ons aannemen, dat er iets rammelt. Immers een schade is voor elke verzekeraar even duur, door de concurrentie wijken ook de kostenstructuren van verzekeraars nauwelijks van elkaar af, dus, er wordt gewoon minder, of minder vaak uitgekeerd. Weer die kleine lettertjes!

Het intermediair heeft ook gebundelde kracht, commercieel daardoor voor verzekeraars veel interessanter dan het individu. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de relatie. Onze ervaring en betrokkenheid zorgen vaak voor hele creatieve oplossingen, wat een belangrijke premiebesparing tot gevolg kan hebben.


Platter-Schoo FD - Arnhemseweg 41 - 6991 DK Rheden - Tel: 026-4954279 - info@platter-schoo.nl
KvK 09045465 - BTW nr. NL.00.99.18.784.B.01 - IBAN NL59 INGB 0000 9432 53 INGBNL2A